Betonvloer

Betonvloer laten storten door Lamoen Betonwerken

Wilt u een betonvloer laten storten? Lamoen Betonwerken stort betonvloeren voor particulieren, bedrijven en instanties! Wij zijn al vele jaren specialist in alle soorten betonwerk. Van een betonvloer tot een klein terras, maar ook betonwerk voor een grote parkeergarage, (afzink)kelder, gigantische bedrijfshal, zwembad of volledig appartementencomplex. Wij hebben als ervaren aannemer een ruime expertise in alle facetten van de betonbouw. En uiteraard voeren we alles altijd netjes uit. Wilt u uw betonvloer door ons laten storten? Bel ons gerust voor meer informatie over de mogelijkheden of om direct een offerte voor uw betonvloer aan te vragen.

Daarom een betonvloer laten storten door Lamoen Betonwerken

Bij Lamoen Betonwerken hebben we al veel soorten betonwerk mogen uitvoeren. Voor funderingen, kelders, wanden en vloeren. Dus wilt u een betonvloer in uw woning of bedrijfspand laten storten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Geen opdracht is te gek voor ons. Voor grotere projecten kunnen we samenwerken met ervaren collega’s in de betonbouw. Bovendien kunt u bij ons altijd rekenen op een goed advies. Ook geven wij u duidelijke uitleg over de mogelijkheden voor uw pand. Als iets niet kan, vertellen we u dat ook. In overleg met u maken we een goede planning en daar houden we ons aan. We weten hoe we gezond en veilig moeten werken en beschikken over een VOL-VCA-diploma. Verder bieden we u:

  • Offerte op maat
  • Alles is maatwerk
  • Geen opdracht is te gek

BETONVLOER BEDRIJFSPAND

Wij kunnen bedrijven van een prachtige betonvloer voorzien. Of u nu op zoek bent naar een betonnen vloer voor in een bedrijfshal, loods of garage, wij hebben een geschikte betonvloer voor u! Onze monolietvloeren zijn perfect voor bedrijven en de zware industrie. Dat komt doordat ze vloeistofdicht zijn, dus ondoordringbaar zijn voor water en olie. Wij kunnen een monolietvloer in één keer storten en glad afwerken. Zo heeft u er nauwelijks hinder van. Het glad afwerken van een betonvloer wordt ook wel vlinderen genoemd. Een monolietvloer heeft geen aparte deklaag.

Betonvloer voor woningen

Naast de praktische monolietvloeren kunnen wij ook betonvloeren in woningen storten. Deze betonvloeren kunnen wij een luxe afwerking geven. Denk bijvoorbeeld aan een betonvloer in een bepaalde kleur. Er zijn diverse kleuren mogelijk. Ook deze betonvloeren kunnen wij glad maken, dus vlinderen. Hierdoor heeft u straks een mooie, strakke betonvloer in huis!

Van calculatie tot uitvoering staan wij voor u klaar

Lamoen Betonwerken staat van calculatie tot uitvoering voor u klaar. Dat betekent dat wij meer voor u kunnen doen dan alleen een betonvloer storten. Wij plaatsen de ruwbouw van uw woning: het betonwerk voor de fundering, vloeren en wanden, eventueel met onderkeldering. Wilt u vloerverwarming? Dan kunnen wij dit gelijktijdig voor u regelen. Wilt u graag een terras laten storten bij uw woning? Het is mogelijk! Wilt u een betonvloer in uw garage? Dat kan ook! Ook voor appartementencomplexen bieden wij ons volledige dienstenpakket aan. En natuurlijk bij utiliteitsbouw, dus gebouwen die geen woonfunctie hebben. Denk hierbij aan kantoren, fabrieken, ziekenhuizen, scholen, restaurants, garages, stallen, etc. Wij zijn uw vakman voor betonbouw!

Kelder of zwembad erbij?

Wilt u naast een betonvloer in uw woning ook een kelder laten plaatsen? Of uw huidige pand laten onderkelderen? Wij hebben de nodige expertise om dit vakkundig en veilig te kunnen doen. Ook in de constructie en plaatsing van afzinkkelders zijn wij gespecialiseerd. Dit type kelder wordt gebouwd volgens een trillingsvrije methode, zonder risico op verzakking van nabije gebouwen. Dit is een goede keus als u woont in een stedelijk gebied of als de bouw van stalen damwanden te veel trilling zou veroorzaken. Naast kelders plaatsen, kunnen wij ook zwembaden aanleggen. Wilt u genieten van een privé zwembad in uw tuin? Wij verzorgen de aanleg van de waterdichte constructie!

Het belang van een goede fundering

Moet er eerst nog een goede fundering komen voordat de betonvloer gestort kan worden? De kwaliteit van de fundering maakt dat een gebouw ‘staat of valt’. Gelukkig hebben wij de vakkennis en ervaring om elk soort gebouw, woningen, bedrijfshallen, maar ook kantorencomplexen, van de juiste fundering te voorzien. Een fundering die sterk is, maar ook betrouwbaar is. Bij ons bent u namelijk verzekerd van kwaliteit in betonwerk. En uiteraard voelen we al het betonwerk altijd netjes uit. Door ons uw fundering te laten maken, kunt u straks met een gerust hart een betonvloer laten storten. In de door u gewenste kleur. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij zorgen ervoor dat uw betonvloer perfect op maat gemaakt wordt.