Beton laten storten

Beton laten storten door Lamoen Betonwerken

Wilt u beton laten storten? Lamoen Betonwerken staat klaar voor particulieren, bedrijven en instanties! Wij zijn al vele jaren specialist in alle soorten betonwerk. Dit varieert van een klein terras tot een grote parkeergarage, van een (afzink)kelder tot een gigantische bedrijfshal, van een zwembad tot een volledig appartementencomplex. Als ervaren aannemer hebben wij een ruime expertise in alle facetten van de betonbouw. En uiteraard voeren we al het betonwerk altijd netjes uit. Wilt u uw beton laten storten door ons? Bel ons voor meer informatie over de mogelijkheden of om direct een offerte aan te vragen.

betonvloer met vorstrand

Daarom beton laten storten door Lamoen Betonwerken

Bij Lamoen Betonwerken zijn we al vele jaren specialist in beton storten voor funderingen, kelders, vloeren en wanden. Maar ook voor andere zaken verzorgen wij vakkundig het betonwerk, zoals voor een zwembad. Dus wilt u beton laten storten? Geen opdracht is voor ons te gek. Voor grotere projecten werken we samen met ervaren collega’s in de betonbouw. U kunt bij ons altijd rekenen op een goed advies en duidelijke uitleg over de mogelijkheden voor uw pand, ook als iets niet zou kunnen. We maken in overleg met u een goede planning en houden ons aan de afspraken. Daarbij weten we hoe we gezond en veilig moeten werken, want we beschikken over een VOL-VCA-diploma. Van calculatie tot uitvoering staan wij voor u klaar. Wij bieden u:

  • Offerte op maat
  • Alles is maatwerk
  • Geen opdracht is te gek

DE MOGELIJKHEDEN BESPREKEN

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Een nieuwe kelder of andere betonwerkzaamheden? Niks is voor ons te gek, neem eenvoudig contact met ons op en wij nemen wat lekkers mee voor bij de koffie.

Kelder laten storten

Als u beton wilt laten storten voor een kelder, bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu een kelder wilt laten plaatsen of uw huidige pand wilt laten onderkelderen, wij hebben de nodige expertise om dit vakkundig en veilig voor u te doen. Wij zijn ook gespecialiseerd in de constructie en plaatsing van afzinkkelders. Dit type kelder wordt volgens een trillingvrije methode gebouwd, zonder risico op verzakking van nabije gebouwen. Een afzinkkelder is dus een goede keus als u in een stedelijk gebied woont en ook als bijvoorbeeld de bouw van stalen damwanden te veel trilling zou veroorzaken.

IMG_5129

Zwembad laten storten

U kunt ook beton laten storten voor de aanleg van een zwembad. Of u nu een privé zwembad in de tuin of in uw kelder wilt laten storten of een groot binnen- of buitenbad voor publieke recreatie wilt creëren, door ons kunt u het beton laten storten. Wij verzorgen alleen de aanleg van de waterdichte constructie van het zwembad. De luxe afwerking laten we graag over aan de zwembadbouwer.

Fundering

Dankzij de fundering staat een gebouw stevig op de ondergrond. De kwaliteit van de fundering maakt dan ook dat een gebouw ‘staat of valt’. Wij hebben de vakkennis en ervaring om elk soort gebouw, van woning tot bedrijfshal tot kantorencomplex, te voorzien van de juiste fundering. Een fundering die sterk en betrouwbaar is! Natuurlijk verzorgen wij desgewenst ook graag de volledige ruwbouw van uw pand. Wij zijn niet voor niets uw specialist voor het beton laten storten. Laat ons weten wat uw wensen zijn, dan gaan wij voor u aan de slag!

Ruwbouw van woningen en utiliteitsbouw

Van beton laten storten voor de fundering tot beton laten storten voor vloeren en wanden, eventueel met onderkeldering. Wij plaatsen de ruwbouw van uw woning! Als u vloerverwarming wilt, kunnen wij dit gelijktijdig voor u regelen. Wilt u graag een terras bij uw woning? Ook dat kan! Ook voor appartementencomplexen bieden wij ons volledige dienstenpakket aan. Net als bij utiliteitsbouw, dus gebouwen die geen woonfunctie hebben. Denk aan kantoren, fabrieken, ziekenhuizen, scholen, restaurants, garages, stallen, etc. Wij zijn uw vakman voor betonbouw. Door beton te laten storten door Lamoen Betonwerken bent u verzekerd van kwaliteit in betonwerk.

Beton laten storten voor een prachtige luxe betonvloer

Wij kunnen ook betonnen vloeren aanbrengen. Dus wilt u beton laten storten om uw woning of bedrijfspand te voorzien van een prachtige luxe betonvloer? Dan kunt u bij ons terecht! Wij brengen betonnen vloeren aan in woningen, maar ook in grote ruimtes zoals bedrijfshallen, loodsen, garages en stallen. Onze monolietvloeren zijn zeer geschikt voor bedrijven en zware industrie. Ze zijn namelijk vloeistofdicht, dus ondoordringbaar voor water en olie. Het handige van een monolietvloer is dat deze vloer in één keer gestort en glad afgewerkt wordt. Hierdoor heeft u er weinig hinder van. Naast de praktische monolietvloeren kunnen we ook betonvloeren in diverse kleuren storten. Bent u benieuwd in welke kleuren u beton kunt laten storten voor uw betonvloer? Wij geven u graag advies!