Kelder laten storten

DIENSTEN

Kelder laten storten door Lamoen Betonwerken

Wilt u een kelder laten storten? Lamoen Betonwerken is specialist in het plaatsen van kelders! Daarbij kunt u ook uw huidige pand door ons laten onderkelderen of een afzinkkelder door laten plaatsen. Wij kunnen alle soorten betonwerk voor u uitvoeren. Als ervaren aannemer hebben wij een ruime expertise in alle facetten van de betonbouw. En we voeren al het betonwerk dat wij doen uiteraard altijd netjes uit. Wilt u uw kelder door ons laten storten? We staan klaar voor particulieren, bedrijven en instanties! Bel ons om een afspraak te maken of om direct een offerte aan te vragen.

VAKKUNDIG EEN KELDER LATEN STORTEN

Wilt u een kelder laten plaatsen? Of uw huidige pand laten onderkelderen? Wij hebben de nodige expertise om dit vakkundig en veilig te doen. Van calculatie tot uitvoering. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit in betonwerk. Daarbij weten we hoe we gezond en veilig moeten werken, want we beschikken over een VOL-VCA-diplpma. Dus een kelder laten storten, dat kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zijn uw vakman voor betonbouw.

Afzinkkelders

Wij zijn ook gespecialiseerd in de constructie en plaatsing van afzinkkelders. Dit type kelder wordt volgens een trillingvrije methode gebouwd. Hierdoor is er geen risico op verzakking van nabije gebouwen. Wilt u een kelder laten storten in een stedelijk gebied? Dan is een afzinkkelder een goede keuze! Ook als bijvoorbeeld de bouw van stalen damwanden te veel trilling zou veroorzaken, kunt u het beste een afzinkkelder laten plaatsen.

Waarom een kelder laten storten door Lamoen Betonwerken?

Wie een kelder wil laten storten, kan bij Lamoen Betonwerken terecht. Wij zijn al vele jaren specialist in beton storten voor kelders, maar ook voor vloeren, wanden en funderingen. Daarbij verzorgen wij ook vakkundig het betonwerk voor andere zaken, zoals zwembaden, terrassen, grote parkeergarages, gigantische bedrijfshallen of complete appartementencomplexen. Voor grotere projecten werken we samen met ervaren collega’s in de betonbouw. Bij ons rekent u altijd op een goed advies en een duidelijke uitleg over de mogelijkheden voor uw pand. Als iets niet kan, dan geven wij dat aan. In overleg met u maken we een goede planning. Wij houden ons altijd aan de afspraken die we maken. Verder bieden we u:

  • Offerte op maat
  • Alles is maatwerk
  • Geen opdracht is te gek