Betonvloer vlinderen

DIENSTEN

Betonvloer laten vlinderen door Lamoen Betonwerken

Wilt u een betonvloer laten vlinderen? Lamoen Betonwerken doet het voor u! Door uw betonvloer te laten vlinderen, kunt u een ruimtelijke, strakke en gladde uitstraling van de betonvloer creëren. Dit is een stuk mooier dan ruw gestort beton. Tijdens het uithardingsproces kunnen er namelijk nogal wat hobbels en bobbels in het beton ontstaan. En dat is niet de uitstraling die u wilt. Laat uw betonvloer vlinderen en u heeft daar geen last van. Het resultaat is een prachtige betonvloer, waar u nog lang van kunt genieten. Wilt u uw betonvloer door ons laten vlinderen? Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden of om direct een offerte aan te vragen.

SPECIALIST IN BETONNENVLOEREN STORTEN

Wij zijn specialist in het aanbrengen van betonnen vloeren. Zowel in woningen als in grote ruimtes, zoals loodsen, stallen, garages en bedrijfshallen. Daarbij kunnen we de betonvloer vlinderen. Vlindervloeren, ook wel monolietvloeren genoemd, zijn vloeistofdicht. Ze zijn dus ondoordringbaar voor water en olie. Dat maakt deze vloeren uitstekend geschikt voor bedrijven en zware industrie. Een monolietvloer wordt in één keer gestort en glad afgewerkt, gevlinderd dus, en heeft dus geen aparte deklaag. Wij kunnen een betonvloer ook van een luxe afwerking voorzien, bijvoorbeeld door deze een kleurtje te geven. We geven u graag advies!

betonvloer divers

Een betonvloer zoals u die wilt

Bij ons kunt u een betonvloer laten vlinderen om deze de uitstraling te geven die u wilt. Wilt u een mat of glanzend eindresultaat? Wij kunnen het voor u regelen! Ook kunnen we de betonvloer voorzien van de kleur die u wilt. Zo krijgt u een betonvloer die volledig aan uw wensen voldoet. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit betonwerk. Als ervaren aannemer bieden wij u een ruime expertise in alle facetten van de betonbouw. Wij zijn uw vakman voor betonbouw.

Waarom uw betonvloer laten vlinderen door Lamoen Betonwerken?

Bij Lamoen Betonwerken zijn we al vele jaren specialist in een betonvloer vlinderen. We weten hoe we gezond en veilig moeten werken, want we zijn in het bezit van een VOL-VCA-diploma. Daarbij bieden we u altijd een goed advies. Ook kunt u rekenen op een duidelijke uitleg over de mogelijkheden voor uw pand. Kan iets niet? Dan communiceren we dat met u. In overleg met u maken we goede plannen. We houden ons aan de afspraken. Verder bieden we:

  • Offerte op maat
  • Alles is maatwerk
  • Geen opdracht is te gek