Betonvloer garage

DIENSTEN

Geniet van een mooie betonvloer in de garage

Wilt u een betonvloer in de garage? Lamoen Betonwerken is specialist in het aanbrengen van betonnen vloeren. Wij leggen betonvloeren in garages, maar ook in andere grote ruimtes, zoals bedrijfshallen, loodsen en stallen. Daarbij zijn er veel verschillende mogelijkheden. Zo kunnen wij een betonvloer een luxe afwerking geven en van een kleurtje voorzien. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij gaan graag voor u aan de slag. Uiteraard voeren we al het betonwerk altijd netjes uit. Wilt u een betonvloer in de garage door ons laten storten? Bel ons voor meer informatie over de mogelijkheden of om direct een offerte aan te vragen.

DE MOGELIJKHEDEN VAN EEN BETONVLOER IN DE GARAGE

Wij maken een betonvloer voor uw garage op maat. Wilt u dat deze glad afgewerkt wordt? Dan vlinderen wij de betonvloer. Wilt u de betonvloer in een bepaalde kleur? Ook dat kan! U kunt bij ons ook kiezen voor een praktische monolietvloer. Deze vloeren zijn vloeistofdicht, dus ondoordringbaar voor water en olie. Vraagt u zich af welke betonvloer het meest geschikt is voor uw garage? Wij geven u graag advies.

Specialist in alle soorten betonwerk

Wij zijn al vele jaren specialist in alle soorten betonwerk. Zo kunnen wij u helpen aan een betonvloer in de garage, maar ook aan een terras, een afzink(kelder), een grote parkeergarage, een gigantische bedrijfshal of een zwembad. Wij storten zelfs beton voor complete appartementencomplexen! Als ervaren aannemer hebben wij een ruime expertise in alle facetten van de betonbouw. Wij zijn uw vakman voor betonbouw!

Voordelen van een betonvloer storten door Lamoen Betonwerken

Bij Lamoen Betonwerken zijn we specialist in het storten van een betonvloer in een garage, maar ook in andere soorten betonwerk, zoals voor kelders, wanden en funderingen. Wij leveren altijd kwaliteit betonwerk. Daarbij geven we u een goed advies en een duidelijke uitleg over de mogelijkheden voor uw garage. Ook als iets niet kan, laten wij dit weten. We maken een goede planning, uiteraard in overleg met u, en houden ons aan de afspraken. Daarbij werken we veilig en gezond, want we beschikken over een VOL-VCA-diploma. Verder bieden we u:

  • Offerte op maat
  • Alles is maatwerk
  • Geen opdracht is te gek