Fundering

DIENSTEN

Fundering laten storten door Lamoen Betonwerken

Wilt u een fundering laten storten? Lamoen Betonwerken staat voor u klaar! Wij storten funderingen voor particulieren, bedrijven en instanties. Als ervaren aannemer hebben wij een ruime expertise in alle facetten van de betonbouw. We zijn dan ook al vele jaren specialist in alle soorten betonwerk. Dit kan variëren van het plaatsen van fundering tot een terras, van een grote parkeergarage tot een (afzink)kelder, van een gigantische bedrijfshal tot een zwembad en zelfs een volledig appartementencomplex. Uiteraard voeren we al onze betonwerken altijd netjes uit. Wilt u uw fundering door ons laten storten? Bel ons voor meer informatie of om direct een offerte voor uw fundering aan te vragen.

Daarom een fundering laten storten door Lamoen Betonwerken

Bij Lamoen Betonwerken zijn we al vele jaren specialist in funderingen, kelders, vloeren en wanden. Samen de complete ruwbouw. Wilt u een fundering laten storten? Dan kunt u bij ons terecht. Geen opdracht is te gek voor ons. Voor grotere projecten kunnen wij samenwerken met ervaren collega’s in de betonbouw. Bij ons kunt u altijd rekenen op goed advies. Daarbij geven we u duidelijke uitleg over de mogelijkheden voor uw pand, ook als iets niet kan. In overleg met u komen we met een goede planning voor het storten van uw fundering. We houden ons altijd aan afspraken. Daarbij garanderen we u een gezonde en veilige werkwijze, want we beschikken over een VOL-VCA-diploma. We bieden u:

  • Offerte op maat
  • Alles is maatwerk
  • Geen opdracht is te gek

DE MOGELIJKHEDEN BESPREKEN VOOR EEN STERKE EN BETROUWBARE FUNDERING

Door een goede fundering te laten plaatsen, zorgt u ervoor dat uw gebouw stevig op de ondergrond komt te staan. De kwaliteit van de fundering maakt dus of een gebouw ‘staat of valt’. Wij hebben de vakkennis en ervaring om elk soort gebouw van de juiste fundering te voorzien. Of u nu een fundering wilt laten plaatsen voor een woning, bedrijfshal of kantorencomplex. Wij helpen u aan een fundering die sterk en betrouwbaar is! Natuurlijk kunnen wij desgewenst ook de volledige ruwbouw van uw pand verzorgen. Wij zijn namelijk niet voor niets uw vakman voor betonbouw. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij gaan graag voor u aan de slag!

Van calculatie tot uitvoering staan wij voor u klaar

Lamoen Betonwerken kan de ruwbouw van uw woning of bedrijfspand plaatsen: het betonwerk voor uw fundering, vloeren en wanden, eventueel met onderkeldering. Mocht u vloerverwarming willen, dan kunnen wij dit gelijktijdig voor u regelen. Wilt u er graag een terras bij? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! Wij bieden ons volledige dienstenpakket ook aan voor appartementencomplexen en bij utiliteitsbouw, dus gebouwen die geen woonfunctie hebben. Hierbij kunt u denken aan een kantoor, fabriek, ziekenhuis, gemeentehuis, school, garage, restaurant, stal, etc. Voor al deze projecten, groot- en kleinschalig, kunnen wij de fundering, onderkeldering (ook afzinkkelders), betonnen vloeren en wanden vakkundig uitvoeren. Van calculatie tot uitvoering. Bij ons bent u altijd verzekerd van kwaliteit in betonwerk.

Kelder

Wanneer wij een fundering storten, houden we ook rekening met de kelder. Wij kunnen uw huidige pand laten onderkelderen, maar ook een kelder voor u plaatsen. Ook in de constructie en plaatsing van afzinkkelders zijn wij gespecialiseerd. Afzinkkelders worden gebouwd volgens een trillingvrije methode, waardoor er geen risico is op verzakking van nabije gebouwen. Dit type kelder is dus uitermate geschikt als uw pand zich bevindt in een stedelijk gebied of als bijvoorbeeld de bouw van stalen damwanden te veel trilling zou veroorzaken. Wij hebben de nodige expertise en ervaring om dit allemaal te doen.

Betonvloer storten

Met een goede fundering staat elk gebouw als een huis. Dan kunt u gaan nadenken over de vloer. Wij kunnen voor u een betonvloer aanbrengen. Wij storten betonvloeren in woningen, maar ook in grote ruimtes, zoals bedrijfshallen, loodsen, stallen of garages. Voor bedrijven en de zware industrie zijn onze monolietvloeren zeer geschikt. Dit zijn vloeistofdichte vloeren, wat betekent dat ze ondoordringbaar zijn voor water en olie. Daarbij worden ze in één keer gestort en glad afgewerkt, waardoor u er weinig hinder van heeft. Naast praktische monolietvloeren kunt u ook bij ons terecht voor een mooie betonvloer voor uw woning. Ook deze betonvloer kunnen wij afvlinderen, dus glad afwerken. Daarbij kunnen wij de betonvloer ook nog een luxe afwerking geven, door deze een kleurtje te geven. Er zijn diverse kleuren mogelijk. Wij geven u graag advies!

Ook voor de aanleg van zwembaden

Wilt u een zwembad laten aanleggen? Een privézwembad in uw tuin of kelder? Of een groot binnen- of buitenbad voor publieke recreatie? Lamoen Betonwerken doet het voor u! Wij verzorgen alleen de aanleg van de waterdichte constructie van het zwembad. De luxe afwerking laten we graag aan de zwembadbouwer over.