Betonvloer bedrijfspand

DIENSTEN

Stevige betonvloer voor uw bedrijfspand

Wilt u een betonvloer in uw bedrijfspand? Voor het storten van een betonvloer gaat u naar Lamoen Betonwerken! Wij zijn namelijk al vele jaren specialist in alle soorten betonwerk. Zo kunnen wij betonvloeren leggen in woningen, maar ook in garages. En natuurlijk in een bedrijfspand. Maar wij kunnen ook beton storten voor een terras, in een grote parkeergarage, een gigantische bedrijfshal of in een volledig appartementencomplex. We zijn een ervaren aannemer die over ruime expertise in alle facetten van de betonbouw beschikt. Daarbij voeren we het betonwerk altijd netjes uit. Wilt u de betonvloer in uw bedrijfspand door ons laten storten? Bel ons voor meer informatie over de mogelijkheden of om direct een offerte bij ons aan te vragen.

DE MOGELIJKHEDEN VAN EEN BETONVLOER IN UW BEDRIJFSPAND BESPREKEN

Wij zijn specialist in het aanbrengen van betonnen vloeren. In woningen, maar ook in grote ruimtes, zoals bedrijfshallen, loodsen, garages en stallen. Onze monolietvloeren zijn zeer geschikt voor bedrijven en de zware industrie. Ze zijn namelijk vloeistofdicht, dus ondoordringbaar voor zowel water als olie. En dat is wat u van een betonvloer in uw bedrijfspand mag verwachten. Een monolietvloer wordt in één keer gestort en glad afgewerkt door deze te vlinderen. De vloer heeft dus geen aparte deklaag. Wel kunnen wij uw betonvloer een luxe afwerking geven, bijvoorbeeld door deze van een kleurtje te voorzien. Wij geven u graag advies over een geschikte betonvloer voor uw bedrijfspand.

Uw vakman voor betonbouw

Een betonvloer in uw bedrijfspand storten kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij leveren namelijk altijd kwaliteit betonwerk af. Daarbij kunnen wij ook voor andere zaken het betonwerk vakkundig verzorgen, zoals voor een terras of een (afzink)kelder. Wij zijn uw vakman voor betonbouw!

Voordelen van een betonvloer laten storten door Lamoen Betonwerken

Bij Lamoen Betonwerken bent u verzekerd van een goed advies en duidelijke uitleg over de mogelijkheden van een betonvloer voor uw bedrijfspand. Als iets niet kan, dan zeggen we u dat. We maken graag in overleg met u een goede planning, zodat u snel van uw nieuwe bedrijfsvloer kunt genieten. We houden ons altijd aan de afspraken die gemaakt zijn. Daarbij bieden we u een gezonde en veilige werkwijze, want we hebben een VOL-VCA-diploma. Voor grote opdrachten kunnen we rekenen op onze ervaren collega’s in de betonbouw. Samen zorgen we voor een goed resultaat. Daarbij bieden we u:

  • Offerte op maat
  • Alles is maatwerk
  • Geen opdracht is te gek