Beton storten, betonvloer of funderingen Grave

Lamoen Betonwerken voor beton storten, een betonvloer en funderingen in Grave

Bent u op zoek naar een specialist in betonbouw, omdat u graag beton wilt laten storten in Grave? Lamoen Betonwerken is een ervaren aannemer met ruime expertise in alle facetten van de betonbouw. Zo kunt u bij ons terecht voor een mooie betonvloer, maar ook voor stevige, betrouwbare funderingen. Daarbij storten wij ook vakkundig het beton voor bijvoorbeeld een terras, zwembad, (afzink)kelder, bedrijfshal, parkeergarage of volledig appartementencomplex. Wij zijn al vele jaren actief in de betonbouw en leveren altijd kwaliteit betonwerk af. Daarbij voeren we alles altijd netjes uit. Wilt u dat wij beton komen storten bij u in Grave? Bel ons om een afspraak te maken of voor het aanvragen van een offerte.

Lamoen betonwerken Grave

DE MOGELIJKHEDEN BESPREKEN

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Een nieuwe kelder of andere betonwerkzaamheden? Niks is voor ons te gek, neem eenvoudig contact met ons op en wij nemen wat lekkers mee voor bij de koffie.

Het storten van een betonvloer

Wilt u beton laten storten voor een betonvloer in Grave? Wij storten zeer praktische monolietvloeren voor bedrijven en de zware industrie. Dit zijn vloeren die vloeistofdicht zijn, dus ze zijn ondoordringbaar voor water en olie. Daarbij worden ze in één keer door ons gestort en glad afgewerkt. We kunnen een betonvloer ook van een luxe afwerking voorzien, bijvoorbeeld voor een mooie, strakke betonvloer in uw woning. Hierbij heeft u ook de keuze uit verschillende kleuren betonvloeren. Vraag gerust om advies of informeer bij ons naar de mogelijkheden.

betonvloer Grave

fundering Grave

De juiste fundering voor elk soort gebouw

Van woningen tot bedrijfshallen tot kantoorcomplexen. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij elk soort gebouw van een juiste fundering voorzien. De fundering van een gebouw maakt dat een gebouw ‘staat of valt’. Door ons de funderingen te laten maken, bent u verzekerd van sterke, betrouwbare funderingen. Desgewenst kunnen we ook de volledige ruwbouw van uw pand voor u verzorgen. Wij zijn immers niet voor niets uw vakman voor betonbouw!

Al vele jaren specialist in beton storten in Grave

Wij zijn uw specialist voor beton storten in Grave. Zowel particulieren als bedrijven en instanties kunnen bij ons terecht voor het vakkundig laten storten van beton. Voor een betonvloer, een fundering, maar ook voor diverse andere toepassingen. U rekent bij ons altijd op een goed advies. Ook geven we u een duidelijke uitleg over de mogelijkheden voor uw pand, ook als iets niet kan. In overleg met u wordt de planning gemaakt en wij houden ons aan de afspraken. Daarbij verzekeren we u van een veilige en gezonde werkwijze, want wij beschikken over een VOL-VCA-diploma. Voor grotere opdrachten gaan wij een samenwerking aan met ervaren collega’s in de betonbouw om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Verder bieden we:

  • Offerte op maat
  • Alles is maatwerk
  • Geen opdracht is te gek

fundering Grave

Bel ons direct voor beton storten, een betonvloer of funderingen in Grave

Wilt u beton laten storten in Grave door Lamoen Betonwerken? Bel naar 06 5755 6338 of stuur een e-mail naar info@lamoenbetonwerken.nl. Heeft u vragen? Wilt u meer informatie over beton storten? Of wilt u direct een offerte aanvragen voor een betonvloer of funderingen? Neem ook dan contact met ons op.