Beton storten, betonvloer en funderingen Wijchen

Lamoen Betonwerken voor beton storten, een betonvloer en funderingen in Wijchen

Beton storten in Wijchen voor een betonvloer of funderingen? Dat laat u natuurlijk over aan Lamoen Betonwerken! Als ervaren aannemer beschikken wij over ruime expertise in alle facetten van de betonbouw. Al het betonwerk voeren wij netjes uit en wij leveren altijd goede kwaliteit betonwerk af. Wij zijn tenslotte niet voor niets al vele jaren dé specialist in betonbouw. Naast beton storten voor betonvloeren en funderingen, storten wij ook vakkundig het beton voor grote parkeergarages, zwembaden, (afzink)kelders, gigantische bedrijfshallen en zelfs volledige appartementencomplexen. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Bel ons voor meer informatie of om direct een offerte aan te vragen voor beton storten in Wijchen.

Lamoen betonwerken Wijchen

DE MOGELIJKHEDEN BESPREKEN

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Een nieuwe kelder of andere betonwerkzaamheden? Niks is voor ons te gek, neem eenvoudig contact met ons op en wij nemen wat lekkers mee voor bij de koffie.

Praktische, maar mooie betonvloer

Wilt u een betonvloer in uw woning of bedrijfspand in Nistelrode? Wij storten beton voor betonvloeren in woningen, bedrijfspanden en instanties! Hierbij kunnen we zeer praktische monolietvloeren storten. Deze zijn zeer geschikt voor bedrijven en de zware industrie, omdat ze volledig ondoordringbaar zijn voor water en olie. Ze zijn namelijk vloeistofdicht. Monolietvloeren worden in één keer gestort en glad afgewerkt. Daarbij kunnen we ook betonvloeren met een luxe afwerking storten. Denk bijvoorbeeld aan een betonvloer in een bepaalde kleur. Wij geven u graag advies over de mogelijkheden.

beton storten Wijchen

Betonvloer naar wens

Wij bieden u verschillende mogelijkheden voor een betonvloer in Wijchen. Zo kunnen bedrijven bij ons terecht voor het storten van een monolietvloer. Monolietvloeren worden ook veel in de zware industrie gebruikt. Dit zijn vloeren die vloeistofdicht zijn, dus ondoordringbaar zijn voor water en olie. Monolietvloeren worden in één keer gestort en glad afgewerkt. Bent u op zoek naar een betonvloer voor uw woning en wilt u liever een betonvloer met een wat luxere afwerking? Ook dat kan! U heeft bij ons de keuze uit verschillende kleuren betonvloeren. Informeer gerust naar de mogelijkheden of laat u adviseren.

Sterke funderingen van beton

Funderingen moeten sterk en betrouwbaar zijn. Want de kwaliteit van een fundering maakt dat een gebouw ‘staat of valt’. Als u geen goede fundering heeft, zal uw gebouw niet stevig op de ondergrond staan. Laat daarom funderingen storten door Lamoen Betonwerken. Wij hebben de kennis en ervaring om elk soort gebouw van een juiste fundering te voorzien. Of u nu een fundering nodig heeft voor een woning, bedrijfshal of een kantoorcomplex in Wijchen. Desgewenst kunnen we ook nog de volledige ruwbouw van het pand verzorgen. We zijn immers uw vakman voor betonbouw!

Voor particulieren, bedrijven en instanties

Wie beton wil laten storten in Wijchen, kan bij ons terecht. Wij storten beton voor betonvloeren en funderingen voor particulieren, bedrijven en instanties. Bij ons rekent u op een goed advies en duidelijke uitleg over de mogelijkheden voor uw pand. Kan iets niet? Dan laten wij u dit weten. In overleg met u wordt een planning gemaakt en aan onze afspraken houden we ons. We werken veilig en gezond en beschikken over een VOL-VCA-diploma. Voor grotere opdrachten kunnen we gebruikmaken van onze samenwerking met ervaren collega’s in de betonbouw. Verder bieden we:

  • Offerte op maat
  • Alles is maatwerk
  • Geen opdracht is te gek

Fundering Wijchen

Bel ons direct voor beton storten, een betonvloer of funderingen in Wijchen

Bel naar 06 5755 6338 of stuur een e-mail naar info@lamoenbetonwerken.nl voor meer informatie over beton storten, een betonvloer of funderingen in Wijchen. Heeft u vragen? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem ook dan contact met ons op.