Beton storten, betonvloer en funderingen Uden

Lamoen Betonwerken voor beton storten, een betonvloer en funderingen in Uden

Wilt u beton laten storten in Uden? Voor een betonvloer of funderingen? Lamoen Betonwerken is al vele jaren specialist in alle soorten betonbouw! Dit varieert van betonvloer en funderingen tot (afzink)kelders, zwembaden of gigantische bedrijfshallen. De mogelijkheden zijn enorm! We zijn uitgegroeid tot een ervaren aannemer met ruime expertise in alle facetten van de betonbouw dat uiteraard al het betonwerk altijd netjes uitvoert. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van beton storten, een betonvloer of funderingen in Uden? Neem contact met ons op voor meer informatie of om direct een offerte aan te vragen.

Lamoen betonwerken Uden

DE MOGELIJKHEDEN BESPREKEN

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Een nieuwe kelder of andere betonwerkzaamheden? Niks is voor ons te gek, neem eenvoudig contact met ons op en wij nemen wat lekkers mee voor bij de koffie.

Betonvloer voor particulieren, bedrijven en instanties

Wilt u beton laten storten voor een betonvloer in Uden? Wij brengen betonvloeren aan in woningen, bedrijfspanden en instanties! Hierbij bieden we u zeer praktische monolietvloeren. Deze vloeren zijn uitermate geschikt voor bedrijven en de zware industrie, omdat ze vloeistofdicht zijn. Ze zijn dus volledig ondoordringbaar voor water en olie. Monolietvloeren worden in één keer gestort en glad afgewerkt. Daarbij kunt u ook bij ons terecht voor een betonvloer met een luxe afwerking, bijvoorbeeld voor in huis. Denk aan een betonvloer in een door u gewenste kleur. We adviseren u graag over de mogelijkheden.

beton storten Uden

fundering Uden

Sterke, betrouwbare funderingen

Funderingen laten gebouwen stevig op de ondergrond staan. De kwaliteit van een fundering maakt dan ook dat een gebouw ‘staat of valt’. Wij bieden u sterke, betrouwbare funderingen in Uden. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we elk soort gebouw voorzien van de juiste fundering. Van een woning tot een bedrijfshal tot een kantorencomplex. Desgewenst kunnen we ook de volledige ruwbouw van het pand voor u verzorgen. Wij zijn uw vakman voor betonbouw!

Specialist in beton storten in Uden

Lamoen Betonwerken is gespecialiseerd in beton storten, een betonvloer plaatsen en funderingen aanbrengen. Maar ook voor vele andere zaken kunt u door ons beton laten storten in Uden, zoals voor een zwembad, terras, grote parkeergarage of volledig appartementencomplex. Voor de grotere projecten kunnen we rekenen op een samenwerking met onze ervaren collega’s in de betonbouw. We geven u altijd duidelijke uitleg over de mogelijkheden voor uw pand, ook als iets niet kan. Daarbij bieden we u een goed advies, maken we in overleg met u een goede planning en houden we ons aan de afspraken die gemaakt zijn. We werken altijd veilig en gezond, want we zijn in het bezit van een VOL-VCA-diploma. Verder bieden we:

  • Offerte op maat
  • Alles is maatwerk
  • Geen opdracht is te gek

Fundering Uden

Bel ons direct voor beton storten, een betonvloer of funderingen in Uden

Wilt u meer informatie over beton laten storten, een betonvloer of funderingen in Uden? Heeft u hier vragen over? Of wilt u direct een offerte bij ons aanvragen? Neem dan contact met ons op. Bel naar 06 5755 6338 of stuur een e-mail naar info@lamoenbetonwerken.nl.