Beton storten, betonvloer en funderingen Nijmegen

Lamoen Betonwerken voor beton storten, een betonvloer en funderingen in Nijmegen

Zoekt u een specialist in de betonbouw die u kunt inschakelen om beton te laten storten in Nijmegen? Voor een betonvloer of funderingen? Lamoen Betonwerken is een ervaren aannemer met ruime expertise in alle facetten van de betonbouw! Al het betonwerk dat wij uitvoeren, doen we netjes. Wij leveren altijd kwaliteit betonwerk en kunnen naast beton storten voor een betonvloer of funderingen in Nijmegen ook vakkundig beton storten voor zwembaden, (afzink)kelders, gigantische bedrijfshallen, grote parkeergarages en volledige appartementencomplexen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons voor meer informatie of om direct een offerte aan te vragen.

Lamoen betonwerken Nijmegen

DE MOGELIJKHEDEN BESPREKEN

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Een nieuwe kelder of andere betonwerkzaamheden? Niks is voor ons te gek, neem eenvoudig contact met ons op en wij nemen wat lekkers mee voor bij de koffie.

De vele mogelijkheden van een betonvloer

Wij storten beton in Nijmegen voor particulieren, bedrijven en instanties. Wilt u een mooie betonvloer laten storten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen een zeer praktische monolietvloer voor u storten. Deze vloer is heel geschikt voor bedrijven en de zware industrie. Monolietvloeren zijn namelijk vloeistofdicht. Dat betekent dat ze ondoordringbaar zijn voor water en olie. Daarbij worden ze in één keer gestort en glad afgewerkt. Wil u liever een betonvloer met een luxe afwerking? Voor bijvoorbeeld uw woning? Ook dat is mogelijk! Wij kunnen betonvloeren ook in verschillende kleuren storten. Informeer gerust naar de mogelijkheden. We adviseren u graag.

beton storten Nijmegen

fundering Nijmegen

Sterke funderingen

Een fundering maakt dat een gebouw ‘staat of valt’. Als een gebouw geen goede fundering heeft, zal het gebouw niet stevig op de ondergrond staan. Wij hebben de kennis en ervaring om elk soort gebouw in Nijmegen, van woningen tot bedrijfshallen tot kantoorcomplexen, te voorzien van een sterke en betrouwbare fundering. Desgewenst kunnen we naast de fundering ook de volledige ruwbouw van het pand verzorgen. Wij zijn namelijk uw vakman voor betonbouw!

Beton laten storten in Nijmegen? Lamoen Betonwerken!

Beton storten, een betonvloer plaatsen en funderingen aanbrengen, dat zijn de specialiteiten van Lamoen Betonwerken. We werken altijd gezond en veilig en beschikken over een VOL-VCA-diploma. Daarbij geven we u altijd goed advies en kunt u rekenen op een duidelijke uitleg over de mogelijkheden voor uw pand. Kan iets niet? Dan zullen wij u dit eerlijk zeggen. We maken in overleg met u een planning voor het beton storten in Nijmegen en houden ons aan de afspraken. Voor grotere projecten werken we graag samen met ervaren collega’s in de betonbouw. Heeft u ons nodig voor beton storten, een betonvloer of funderingen in Nijmegen? Wij bieden u het volgende:

  • Offerte op maat
  • Alles is maatwerk
  • Geen opdracht is te gek

Fundering Nijmegen

Bel ons direct voor beton storten, een betonvloer en funderingen in Nijmegen

Wilt u meer informatie over beton laten storten, een betonvloer of funderingen in Nijmegen? Heeft u hier nog vragen over? Of wilt u direct een offerte aanvragen bij ons? Neem gerust contact op. Bel naar 06 5755 6338 of stuur een e-mail naar info@lamoenbetonwerken.nl.