Beton storten, betonvloer en funderingen Arnhem

Lamoen Betonwerken voor beton storten, een betonvloer en funderingen in Arnhem

Wilt u beton laten storten in Arnhem door een ervaren aannemer in de betonbouw? Lamoen Betonwerken is al vele jaren specialist in de betonbouw. Hierdoor hebben wij ruime expertise in alle facetten van de betonbouw. Van een betonvloer plaatsen tot funderingen aanbrengen. Maar ook voor het vakkundig storten van beton voor een klein terras, gigantische bedrijfshal, zwembad, grote parkeergarage, (afzink)kelder of een compleet appartementencomplex. Wij zorgen altijd voor kwaliteit betonwerken en voeren het betonwerk altijd netjes uit. Dus wilt u beton laten storten in Arnhem? Voor een betonvloer, funderingen of ander project? Bel ons direct voor meer informatie over de mogelijkheden of om direct een offerte aan te vragen.

Lamoen betonwerken Arnhem

DE MOGELIJKHEDEN BESPREKEN

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Een nieuwe kelder of andere betonwerkzaamheden? Niks is voor ons te gek, neem eenvoudig contact met ons op en wij nemen wat lekkers mee voor bij de koffie.

Waarom Lamoen Betonwerken voor beton storten in Arnhem?

Bij Lamoen Betonwerken zijn we al vele jaren specialist in beton storten, onder andere voor een betonvloer of funderingen. Maar ook voor kelders, vloeren en wanden. Dus wilt u beton laten storten in Arnhem? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij geven u altijd een duidelijke uitleg over de mogelijkheden voor uw pand. Mocht er iets niet mogelijk zijn, dan zullen wij dit eerlijk met u bespreken. Daarbij rekent u altijd op een goed advies. In overleg met u maken we graag een planning, waaraan wij ons houden. Net als aan de rest van de afspraken die wij maken. We zijn in te zetten door particulieren, bedrijven en instanties. Voor de grote opdrachten werken we samen met ervaren collega’s in de betonbouw. Bovendien werken we altijd veilig en gezond, want we zijn in het bezit van een VOL-VCA-diploma. Laat het beton storten in Arnhem aan ons over en u profiteert ook nog eens van:

  • Offerte op maat
  • Alles is maatwerk
  • Geen opdracht is te gek

beton storten Arnhem

Geniet van een betonvloer naar wens

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van betonnen vloeren. Zo kunnen we beton storten voor een betonvloer in een woning, maar ook in grote ruimtes. Denk aan bedrijfshallen, loodsen, stallen of garages. Voor bedrijven en de zware industrie hebben we zeer praktische monolietvloeren. Deze vloeren zijn vloeistofdicht, dus volledig ondoordringbaar voor water en olie, en kunnen in één keer gestort en glad afgewerkt worden. Als u een monolietvloer laat storten, heeft u hier dus weinig hinder van. Maar ook voor woningen hebben wij geschikte betonvloeren. Zo kunt u bij ons terecht voor een betonvloer met een luxe afwerking. En u kunt de betonvloer in verschillende kleuren laten storten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een betonvloer in Arnhem? Informeer gerust bij ons of vraag om advies.

Een betrouwbare fundering van beton

Dankzij de fundering staat een gebouw stevig op de ondergrond. De fundering maakt dus dat een gebouw ‘staat of valt’. Daarom is het van belang dat funderingen goed geplaatst worden. Bij Lamoen Betonwerken beschikken we over de vakkennis en ervaring om elk soort gebouw te voorzien van de juiste fundering. Woningen, bedrijfshallen en kantorencomplexen. Door ons uw funderingen te laten storten, bent u verzekerd van een sterke en betrouwbare fundering. Desgewenst kunt u door ons ook de volledige ruwbouw van uw pand laten verzorgen. Wij zijn uw vakman voor betonbouw in Arnhem!

Volledige ruwbouw

Bij ons kunt u terecht voor het vakkundig laten plaatsen van de ruwbouw van uw woning of bedrijfspand. Van beton storten in Arnhem voor funderingen tot beton storten voor vloeren en wanden, wij doen het allemaal! Wilt u in uw pand graag vloerverwarming? Dit kunnen wij gelijktijdig voor u regele! Wilt u een terras laten aanleggen? Ook dat kunt u door ons laten doen! Wij bieden ons volledige dienstenpakket ook aan voor appartementencomplexen en de utiliteitsbouw, gebouwen zonder woonfunctie, zoals scholen, fabrieken, ziekenhuizen, restaurants, garages, stallen, etc. Door de ruwbouw van uw pand over te laten aan Lamoen Betonwerken bent u verzekerd van kwaliteit beton storten in Arnhem!

betonvloer arnhem

Kelders

Wilt u een kelder laten plaatsen? En wilt u daarom beton laten storten in Arnhem? Of wilt u juist uw huidige pand laten onderkelderen? Wij beschikken over de nodige expertise om dit vakkundig en veilig voor u te doen. Daarbij zijn wij ook gespecialiseerd in de constructie en plaatsing van afzinkkelders. Afzinkkelders zijn kelders die worden gebouwd volgens een trillingvrije methode, zodat er geen risico op verzakking van nabije gebouwen is. Daarom worden afzinkkelders vaak geplaatst in stedelijke gebieden, maar ook als bijvoorbeeld de bouw van stalen damwanden te veel trilling zou veroorzaken.

Zwembaden

Wilt u grote binnen- of buitenbaden voor publieke recreatie creëren? Of wilt u graag een privé-zwembad in uw tuin of kelder? Bij ons kunt u terecht voor het beton storten in Arnhem! Wij verzorgen graag voor u de aanleg van de waterdichte constructie van het zwembad. De luxe afwerking ervan, die laten we over aan de zwembadbouwer.

Bel ons direct voor beton storten, een betonvloer of funderingen in Arnhem

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van beton storten in Arnhem? Of wilt u meer informatie over het laten storten van een betonvloer of funderingen? Bel naar 06 5755 6338 of stuur een e-mail naar info@lamoenbetonwerken.nl. Heeft u vragen? Of wilt u direct een offerte bij ons aanvragen? Neem ook dan gerust contact op.